Всички, които носят очила с диоптър , са попадали в неприятната ситуация,

...
Всички, които носят очила с диоптър , са попадали в неприятната ситуация,
Коментари Харесай

4 хитри трика, за да не ви се запотяват очилата над маската:

Всички, които носят очила с диоптър , са попадали в неприятната обстановка, когато сложат маска очилата им да се запотят и да имат нулева видимост. Усещането е съвсем същото, както когато влезете вътре на топло от мразовития въздух на открито – цялостна мъгла! Това е сериозен минус, в случай че да вземем за пример се намирате в колата и не виждате нищо пред себе си, както и в куп други обстановки.

 запотени очила

За благополучие има няколко съвета, които ще ви оказват помощ – ето 4 хитри трика, с цел да не ви се запотяват очилата над маската :

Стегнете към носа и ушите

Излизането на въздух над носа е знак, че маската не е задоволително стегната към носа.

Ако ползвате модел с железен детайл на върха, наместете го по контура на лицето си. Медицинските маски като N95 не позволяват излизането на съвсем никакъв въздух над носа, само че при текстилните е обикновено да се появи замъгляване. В подобен случай пробвайте да стегнете маската, в случай че е допустимо.Регулирайте връзките или ушните бримки, тъй че маската да приляга компактно към лицето ви. „ Ако въздухът излиза от върха, маската не е поставена вярно “, сподели Шон Со-Лин, учител в Джаксън института за световни въпроси към Йейл. „ По-голямата част от дъха би трябвало да минава през маската. Ако усещате, че въздухът навлиза или излиза към маската, затегнете връзките. “

Преместете очилата си към върха на носа

Дръпнете очилата си надолу, тъй че да не бъдат в директната траектория на горещия мирис, който излиза от маската. Така може да е малко по-неудобно за зрението, само че не затруднява толкоз, колкото замъглените стъкла.

Мийте стъклата си със сапун и вода

Ако всекидневно почиствате очилата със сапун и вода, не ги избърсвайте, а ги оставете да изсъхнат естествено. Това може да предотврати замъгляване, оставяйки предпазен филм върху стъклата.

Продукти за задачата

Ако сте склонни да инвестирате в допълнение в комфорта си, различен вид са спрейовете срещу замъгляване на стъкла, които бихте могли да откриете онлайн.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР